Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми от4ита нлягането на маслото на таблото?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ми от4ита нлягането на маслото на таблото?

изобщо не ми отчита стрелката на маслото на таблото?!така я купих алфата преди месец?сменил сам маслото преди 25-30км.не я карам много щото си имам 3 други!кои датчик да и сменя?сащо ми свети 1е няма спирачна течнос а е до горе?
    http://vbox7.com/play:c39916f9 Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE

Ако прочетеш втората тема отгоре на долу ще разбереш какъв ти е проблема и кой датчик да смениш.
    Използвай търсачката за стари теми.

П.П. незнам да се смея ли,да плача ли или по-добре да се гръмна.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Boby опитай да пишеш рими - помага
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Спасение няма вЕрвай ми.
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Предлагам помощ за такива случаи
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Моето предложение е повече или според времето и предпочитанията. Не, че и аз не задавам тъпи въпроси
            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Няма тъпи въпроси. Когато не разбира човек пита.
              Въпроса е,че направих темата за налягането на маслото за важна да седи най-отгоре за да се вижда.През има няма 2 седмици се пуска нова тема за това прочуто налягане. Обединил съм въпросната тема и има всякаква информация и подробно обяснение на "проблемите" с налягането,само някой трябва да я погледне.
              Ще изчакам колегата да прочете написаното и ще изтрия тази тема.

А относно всяка вечер си обръщам доста чашки,особено откакто застудя.
              Last edited by Boby; d.m.y г., 19:18.
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Еми след като само това и е проблема на Алфа 164 нормално всеки да страда смо от него . Добре че нямаме проблемите на 16V Алфите тогава да видиш колко важни теми трябваше да правиш
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                  Еми след като само това и е проблема на Алфа 164 нормално всеки да страда смо от него . Добре че нямаме проблемите на 16V Алфите тогава да видиш колко важни теми трябваше да правиш
                  На 16В моторите са им проблем ЗКУ-ва.

Сега отивам да си сложа бързоварчето в легенчето с водица и канчето за да мога да се изкъпя.Газът спря и настанаха тежки времена.
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

извинявам се!от няма и месец имам 164 и си нямам и идея от тази кола,а маи и в сервизите много неразбират!Както се казва:С питане и до Цариград се стига
                    още веднъж СОРИ!
                    http://vbox7.com/play:c39916f9 Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE

Comment

ок!прочетох го внимателно!сега чакам да ми обяснят как точно да преправя Ладовия датчик и съм готов!
                      Мерси още веднъж!

Comment

@KOSTURO Имаш Л.С.
                        Напиши в профила си от къде си за да може някой да те препрати към точния магазин и сервиз където знаят що е това Алфа 164 .

Comment

а

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                          @KOSTURO Имаш Л.С.
                          Напиши в профила си от къде си за да може някой да те препрати към точния магазин и сервиз където знаят що е това Алфа 164 .
                          Много си прав , аз несмея да я закарам никъде моята , особено както е дизел . Карах я да сменят едни гарнитурки , оставиха си ръцете и сега пак са за смяна. Ама тоя път май аз ще си я правя
                          Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                          АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                          АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                          eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

@icedoc Е ти поне си от София . Това Сашо - Лисан , Бобо и разни други светила на Алфа ремонтите са ти по-наблизко от колкото аз дда прескоча от Варна за даден ремонт .

П.С. Сега остава Boby да разчисти , че май сам остана в нашия раздел . Както изглежда намаляхме с един човек който разбираше и даваше ценни съвети -> гледам virusalfa не искал повече да влиза у форумо ама това друга тема .

Comment

М/у другото на колегата му свети и лампата за ниско налягане. Има снимки в другата тема за таблото...
                              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                              X